Lleida
1 - 12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


De Nuvis repeteix el seu èxit amb 18.000 visitants i interessants ofertesEls 96 expositors valoren "la gran varietat de propostes" del saló


La 19a edició de la fira De Nuvis (Saló de Serveis i Equipaments per a Celebracions) va tancar ahir les portes a la Fira de Lleida amb una bona afluència de públic. La fira De Nuvis va assolir aquest any els 18.000 visitants de les darreres edicions i la valoració va ser molt positiva entre els 96 expositors de les demarcacions de Lleida, Osca, Tarragona i Barcelona.

També hi va haver molt bona acollida de les tres desfilades de moda i les activitats paral·leles. Oriol Oró, director general de Fira de Lleida, va explicar ahir que "De Nuvis és un punt de trobada entre l'oferta i la demanda d'equipaments i de serveis per a celebracions (casaments, aniversaris, comunions i batejos, etc.) que en un cap de setmana poden contractar tot el que necessiten en un mateix espai, el que suposa un estalvi de temps, alhora que els visitants poden gaudir d'ofertes i promocions pel sol fet d'adquirir un producte en el certamen ".

Fotografia: Jordi Gómez

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats