Lleida
19/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Deteriorament de la concorreguda zona de pícnic del Xoperal d'en TòfolEl president de Copa d'Or demana invertir a l'Horta


La zona d'esbarjo i de pícnic del Xoperal d'en Tòfol, a la partida de Copa d'Or i Sot de Fontanet, torna a estar degradada i ofereix mala imatge als seus usuaris. El mobiliari del Xoperal d'en Tòfol està atrotinat i hi ha males herbes que donen una imatge de deixadesa que indigna alguns dels seus múltiples usuaris, persones que fan esport o que passegen per l'Horta de Lleida. 

El president de l'associació de veïns de Copa d'Or, David Melé, va explicar que es tracta d'un clar exemple de la manca d'inversió i d'interès per l'Horta de Lleida. "Es parla molt de promocionar l'Horta, una de les singularitats de la ciutat de Lleida, però en realitat no s'inverteix en ella", va dir i va afegir que "és una llàstima que els lleidatans no puguem gaudir en condicions de tots els racons de l'Horta perquè, segurament, la Paeria considera que hi ha altres prioritats ". Segons Melé, no hi ha prevista cap millora en el Xoperal pròximament.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats