Lleida
20/39° C (sol)
97% 26 km/h


El Casc Antic es queixa a la Síndica de Greuges del silenci de la PaeriaLamenta la inacció del consistori sobre les problemàtiques de barri


L'assemblea Som Veïns va presentar ahir una queixa a l'oficina de la Síndica de Greuges de Lleida davant el silenci de la Paeria a les sis denúncies que el passat 31 d'octubre va registrar a l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana (OMAC) relacionades amb diverses problemàtiques del Centre Històric. Som Veïns demana que es traslladi la sala de reducció de danys de la fundació Arrels-Sant Ignasi del carrer Boters a una zona de serveis sanitaris més adequada per fer el seguiment de drogodependències. També denuncia el mercat il·legal de compra i venda de roba i objectes que es realitza diàriament a la plaça del Dipòsit.

Demana que les persones que viuen al carrer al barri, creant diversos campaments, es traslladin a un espai digne i que es restableixi l'ús propi dels espais públics de la zona. Som Veïns denuncia la venda de drogues contínua, diàriament, a la llum pública al barri i exigeix ??que se situïn punts estàtics de la Guàrdia Urbana per lluitar contra el tràfic d'estupefaents.

L'entitat reclama el tancament de les instal·lacions de la Fundació Jericó al carrer Tallada en ser uns espais que no compleixen les condicions per les quals estan sent utilitzades ni el personal està qualificat. I denuncien que hi ha veïns, sobretot jubilats, del carrer Gairoles amenaçats per una família i altres sota tutela dels Serveis Socials de la Paeria i es demana que es revoqui l'ús dels seus habitatges.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats