Lleida
18-24° C (pluja)
97% 26 km/h


El jove condemnat per protestar a Lleida per la detenció de Puigdemont recorrerà la sentència per la "farsa" del judiciConsidera que és un "cap de turc" i que tot forma part d'una "persecució política"


El jove condemnat a un any i mig de llibertat vigilada per desordres públics i atemptat a l'autoritat durant la protesta a Lleida per la detenció de Carles Puigdemont, recorrerà la sentència en considerar el judici "una farsa". El menor encausat considera que és un "cap de turc" i que tot forma part d'una "persecució política". 

Segons el comunicat que fa el jove a través del tuiter dels CDR Barris Nord, la jutgessa fa un relat "totalment fals". El jove critica que "en un règim feixista no calen proves per condemnar-te", ja que fins i tot, el responsable de l'ARRO va dir que el noi "donava puntades i cops de puny" i que "animava a fer-ho a les 3.000 persones que hi eren". En canvi, el condemnat assegura que "els únics que van atemptar van ser els Mossos donant cops de porra".

El jove afegeix que l'objectiu és "posar condemnes exemplars" per "atemorir" a la gent a l'hora d'"organitzar-se i manifestar-se".

El menor també lamenta en el comunicat que el Govern i les organitzacions com Òmnium i l'ANC els "criminalitzen" quan van "més enllà del seu legalisme". A més, afegeix que són "assenyalats" per portar la cara tapada "per evitar la repressió" i assegura que si no ho fan així són "perseguits, condemnats i apallissats". 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats