Lleida
10-21° C (pluja)
97% 26 km/h


El Pavelló de l'Antorxa ja acull més de mig centenar de temporers 'sense sostre'Un total de 36 usuaris més fan el tràmit per pernoctar en aquest lloc


El Pavelló de l'Antorxa ja funciona com a recurs d'emergència per albergar els temporers que dormien al carrer. Després de la polèmica de dilluns, la nit del dimarts més de 50 persones van passar la nit a l'equipament.

La segona nit des de la posada en marxa del "refugi" del Pavelló de l'Antorxa dels Camps Elisis, un total de 54 temporers van passar la nit a l'equipament. Cal destacar que la nit de dilluns hi va haver crítiques perquè el Pavelló va tancar a les 22 h i només va oferir el servei de dutxes i consigna, quan hi havia previsió de pluja. No va ser fins a les 4 de la matinada quan un equip de tècnics va realitzar una recerca per localitzar els temporers que dormien al carrer per oferir-los un sostre, i només 16 es van desplaçar fins a l'equipament.

Segons fonts municipals, ahir al matí un total de 36 temporers van fer el tràmit a l'Oficina Única d'Atenció, situada al Centre Cívic de l'Ereta, per poder pernoctar al Pavelló l'Antorxa i l'atenció va seguir a la tarda. Cal recordar que l'allotjament al Pavelló de l'Antorxa, que pot albergar fins a 70 persones, només s'activa com a recurs d'emergència, és a dir, quan l'hostal Jericó, en el qual hi ha 35 places destinades a temporers, està col·lapsat.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats