Lleida
4 - 15° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El Pla Iglú de l'Ajuntament de Lleida atén 689 persones sense sostre aquest hivernL'entrada en funcionament del nou Espai Zero ha reduït de 19 a 6 els casos en què es rebutjava tot tipus d'ajuda


La campanya d'allotjament hivernal d'urgència de l'Ajuntament de Lleida, el Pla Iglú, ha atès aquest hivern 689 persones sense recursos (653 homes i 36 dones), a qui s'ha facilitat un total de 9.829 allotjaments. El programa ha estat vigent durant 146 dies. La mitjana diària de persones ateses ha estat de 67 amb un pic de 97 persones derivades a l'alberg dins d'aquest Pla Iglú.

Segons ha informat aquest divendres l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, les xifres són força similars a les de l'any anterior, amb un lleu augment de l'1% en el nombre d'allotjaments. Des del consistori també es destaca que l'entrada en funcionament del nou Espai Zero ha reduït de 19 a 6 els casos de persones que rebutjaven tot tipus d'ajuda.

Segons la Paeria, el Pla Iglú un any més es consolida "no només com una via per donar aixopluc puntual a persones sense sostre, sinó com una veritable eina d'inclusió social d'aquest col·lectiu".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats