Lleida
17 / 34° C (sol)
97% 26 km/h


El primer dia d'obres a Anselm Clavé causa cues i congestióEl desviament d'un dels carrils del carrer provoca tensió a l'embús


Els cartells informatius avisaven des de la setmana passada de l'inici de les obres a Anselm Clavé però el primer dia d'obres va causar ahir cues i congestió. Durant el matí, els efectius van desplegar tanques de color groc i diferents senyals que advertien dels canvis en aquest carrer que connecta Sant Ruf fins a la Plaça Ramon Berenguer IV.

Des del migdia, els veïns van percebre el so de les botzines dels vehicles al topar-se amb el desviament d'un dels carrils d'aquest carrer. La congestió es va donar especialment en el tram amb Comtes d'Urgell durant la tarda en coincidir amb la sortida dels escolars i el final de la jornada laboral així com el trajecte habitual de transports professionals i el recorregut dels autobusos de la ciutat.

Alguns veïns van sortir als seus balcons per observar l'aglutinació dels motos, cotxes, furgonetes, bicicletes i fins patinets que s'amuntegaven des de l'altura del número 27, amb el tall d'un carril. Les obres formen part de la primera fase de les obres de remodelació i millora d'accessibilitat d'aquest carrer amb l'objectiu de transformar la secció transversal de la via. L'àmbit d'actuació abasta tot el carrer amb l'ampliació de la vorera dreta en sentit al riu així com habilitar un carril bici en tot aquest tram que arriba als 300 metres de longitud.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats