Lleida
7 / 19° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El regidor del Comú a la Paeria, Carlos González, encapçalarà la llista dels Pirates a les europeesGonzález també ha estat candidat en diverses ocasions al Parlament de Catalunya per aquest partit.


L’actual regidor del Comú de Lleida a la Paeria encapçalarà la llista de Pirates de Catalunya a les eleccions al Parlament Europeu del pròxim 26 de maig. La votació en línia per escollir el cap de llista a les eleccions europees es va tancar a les 23.59 del divendres 8 de febrer. Amb el 45% dels vots emesos, en Carlos González va ser escollit per la militància com a cap de llista.

Carlos González Iglesias ha estat durant quatre anys regidor a La Paeria de Lleida amb El Comú de Lleida, agrupació d’electors amb el suport de Pirates de Catalunya que compta amb dos regidors a l’ajuntament de la capital del Segrià. González també ha estat candidat en diverses ocasions al Parlament de Catalunya per Pirates. Originari de Salamanca, viu a Alcoletge (Lleida) des de l’any 2010.

En aquesta mateixa elecció, també es van escollir els candidats a les següents posicions, del dos al cinc, on van ser escollits els candidats Mabel Rodriguez, Muriel Rovira, Enric Pineda i Lorena Müller. Per a establir l’ordre final de la resta de posi-cions de la llista es farà servir el sistema 50 Plus, que afavoreix la presència femenina als llocs de la llista, tot mantenint el sistema de paritat per trams.

Pirates de Catalunya es presenta a les eleccions europees amb l’objectiu de portar el missatge de respecte a la Declaració Universal dels Drets Humans, suport a la democràcia directa i respecte al mandat del Referèndum d’Autodeterminació de l’u d’octubre.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats