Lleida
19/36° C (sol)
97% 26 km/h


El restaurant Bellera de Lleida tancarà les seves portes al públic el 2 de febrerEl negoci es va iniciar ara fa 57 anys amb el celler Bar Bellera.


L'històric restaurant Bellera de Lleida, situat al carrer Vallcalent 16, tancarà les seves portes el pròxim dia 2 de febrer.

Així ho va confirmar el seu actual propietari, Eduard Bellera, ahir a LA MAÑANA. Bellera va explicar que a causa de “la crisi tot apreta. Treballem moltes hores, li dediquem molt temps i, a vegades, no compensa, per això quan tens un motiu que t'empeny a fer-lo, el fas”. En aquest sentit, Bellera afirma que “no tanco per  tornar a obrir-lo per a fer-me càrrec de l'empresa”, però sí que “m'ofereixo com a col·laborador si algú vol assumir la tasca”.

D'aquesta forma, a partir del 2 de febrer, les portes d'aquest restaurant tancaran al públic amb una història de treball, superació i negoci familiar que els ha permès situar-se entre els restaurants històrics de la capital del Segrià. De fet, Eduard Bellera porta 57 anys treballant en el restaurant, ha vist als seus pares “deixar-se la vida” en ell i ara tanca aquesta època professional de la seva vida amb “satisfacció per la feina ben feta". 

de celler a restaurant

Cal destacar que aquest negoci familiar va començar els seus passos a Lleida el mes febrer de 1963 amb el celler Bar Bellera i posteriorment van crear el restaurant.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats