Lleida
19/36° C (sol)
97% 26 km/h


El servei de tren entre Lleida i l’Espluga porta un mes i mig interromputEls viatgers es desplacen amb autobús


El servei alternatiu en autobús entre les estacions de Lleida-Pirineus i l’Espluga de Francolí continua un mes i mig després que el trajecte en tren s’hagués d’interrompre pels danys causats a la via que va quedar colgada en diferents trams pel temporal de pluges del 23 d’octubre. Els viatgers que es desplacen en el tren regional fins a l’estació de Barcelona-França, via Reus-Tarragona, han d’agafar l’autobús, que efectua cinc viatges diaris en cada sentit i s’atura a Puigverd de Lleida, Juneda, les Borges Blanques, la Floresta, Vinaixa, Vimbodí i l’Espluga de Francolí.  

L’horari de sortida de l’autobús des de Lleida els dies laborables és a les 5.37, a les 6.28, a les 12.30, a les 15.02 i a les 17.02 hores. En sentit contrari, els viatgers que vulguin anar a Lleida han de pujar a l’autobús a l’Espluga de Francolí a les 9.13, a les 14.13, a les 16.05, a les 19.07 i a les 20.33 hores. El servei alternatiu incrementa el viatge en uns 50 minuts i dura una hora i 27 minuts.  

La circulació de trens de les línies R13 i R14, que van de Lleida a Tarragona i Barcelona, encara trigarà dies en restablir-se entre Lleida i l’Espluga de Francolí. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats