Lleida
4/20° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Els comerciants de la Zona Alta demanen obrir al trànsit la zona de vianantsBaixen les vendes en les rebaixes


Els comerciants de la Zona Alta reclamen que es reobri al trànsit els trams de vianants de la plaça Ricard Viñes i afirmen que les vendes han baixat en aquestes rebaixes.

La Zona Alta de Lleida va celebrar ahir al Mercat de les Rebaixes per donar el "punt final al què seria la tradicional temporada de rebaixes", va explicar el president de l'associació de comerciants, Josep Bellera, que va afegir que "les vendes han caigut una mica respecte a l'any passat ". En aquest sentit, el president del col·lectiu de comerciants va destacar que "les rebaixes estan desvirtuades" amb la llei de comerç.

Pel que fa a la situació comercial de la Zona Alta, Bellera va assegurar que a les zones de vianants de la plaça Ricard Viñes, un tram del carrer Doctor Flèming i un altre de Bisbe Ruano, no els veuen la "utilitat". Per aquest motiu, reclamen que les tornin a reobrir al trànsit, ja que "al seu dia es va prometre que seria un carrer obert i que es tancaria els diumenges per fer activitats, però no ha estat així".

D'altra banda, Bellera es va mostrar escèptic amb la construcció del parc comercial de Torre Salses. "Creiem que més comerç aquí a Lleida i d'aquest tipus farà molt de mal", va expressar el president de l'associació, que va afegir que lluitaran "pel comerç de la Zona Alta i de Lleida". A més, Bellera va destacar que la "zona d'influència que diuen els polítics no és certa" perquè "la part d'Aragó ha minvat molt" i esperen que les al·legacions "donin sentit comú".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats