Lleida
2/8° C (núvols)
97% 26 km/h


Els grups PP i C's critiquen que el tripartit de la Paeria manca de projecte de futurEls partits de l'oposició lamenten la pujada d'impostos proposada en els pressupostos


La portaveu de Ciutadans a la Paeria, Ángeles Ribes, va dir ahir que "ha de ser la primera vegada que el tripartit es mira el pressupost de la Paeria, perquè no s'entén que el deute d'aquest consistori els escandalitzi tant".

Ángeles Ribes va afegir que això explicaria "l'alegria amb la qual van prometre baixades d'impostos durant el mandat anterior i fa a penes uns mesos i no obstant això ens els han pujat tots", va apuntar Ribes. "Temem que l'acció d'aquest govern es limitarà a organitzar actes de cara a la galeria, però cap projecte transformador ni modernitzador de la ciutat, ja que no hem escoltat ni una sola proposta concreta destinada a la creació de llocs de treball, atracció d'empreses i consolidació del nostre teixit comercial", va concloure Ribes.

El portaveu del grup municipal del Partit Popular, Xavier Palau, va dir que "la reducció del capítol d'inversions hipoteca el present i el futur de la ciutat, ja que es deixen d'oferir serveis a les persones i es redueixen els projectes de ciutat". Palau va apuntar que "l'actual govern de la Paeria demostra que no té ni projecte de futur ni lideratge polític" i va dir que "la reducció de les inversions no es correspon amb la pujada d'impostos previstos". El PSC convocarà la setmana vinent una roda de premsa per a valorar en profunditat els pressupostos del 2020.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats