Lleida
16 / 36° C (sol)
97% 26 km/h


Els Mossos retiren els llaços de les finestres de la CUP a la PaeriaEls agents no han retirat els símbols penjats a la finestra del grup d’ERC a l’Ajuntament perquè està pendent de resposta un recurs presentat per aquest grup.


El cos de Mossos d’Esquadra va procedir ahir al matí a retirar els llaços grocs que el grup municipal de la CUP tenia penjats a la finestra del seu despatx després de que aquets es negessin a retirar-los.

Els Mossos d’Esquadra van retirar ahir, al voltant de les 9.30 del matí, els llaços grocs que penjaven de les finestres del despatx del grup municipal de la Crida-CUP Lleida que donen a la façana de l’ajuntament de la plaça Paeria.

Els agents van actuar en resposta a la negativa per part de les membres de la Crida-CUP al requeriment emès per la Junta Electoral. Pau Juvillà, portaveu de La Crida per Lleida, va assegurar que dilluns el grup demanaria explicacions a la Paeria, ja que ningú tenia constància d’aquest fet i perquè s’havia permès l’obertura de les dependències privades de la formació. Davant la pregunta de si tornarien a col·locar els llaços grocs, Juvillà va informar que “ho debatrem en assemblea”.

D’altra banda els agents no han retirat els símbols penjats a la finestra del grup d’ERC a l’Ajuntament perquè està pendent de resposta un recurs presentat per aquest grup.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats