Lleida
18/32° C (sol)
97% 26 km/h


Els Playmobil atrauen nombroses famílies i col·leccionistes a la FiraEls visitants poden participar en el Concurs del Click Amagat


La Fira de Col·leccionisme Playmobil (LleidaClick) va obrir ahir les portes a la Fira de Lleida amb 11 expositors i l'exhibició de 18 diorames i 10 figures gegants.

La segona edició de LleidaClick, que es desenvolupa fins demà al pavelló 4 de Fira de Lleida, acull 11 expositors, procedents de Catalunya, Andalusia, Madrid, Aragó, Alemanya i Bèlgica, i 18 diorames de gran format centrats en temes històrics, nadalencs o relacionats amb Lleida, que contenen un total de 8.000 figures humanes i d'animals. Amb la previsió d'arribar als 8.000 visitants de la primera edició, el saló va confirmar en la primera jornada la seva tipologia de visitant, bàsicament un públic familiar i de col·leccionisme.

LleidaClick compta amb una exposició de 10 figures Playmobil gegants (de 165 cm), que són autèntiques peces de col·leccionisme, ja que hi ha molt poques unitats de cada model a tot el món. A més, els organitzadors han posat en marxa el Concurs del Click Amagat, on els visitants han de trobar tres personatges molt coneguts pel públic infantil (la Malèfica, Spiderman i tres figures de la Patrulla Canina) entre els 18 diorames exposats.

Durant la inauguració, l'organitzador de la sala, Ignasi Puig, va afirmar ahir que aquesta és una fira que "estimula la creativitat" i té un gran potencial didàctic i pedagògic.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats