Lleida
0/7° C (núvols)
97% 26 km/h


Els sindicats de la Policia Nacional es queixen d'altes temperatures a la comissaria de LleidaDenuncien avaries dels sistemes d'aires condicionats, arribant als 35 graus


Els delegats de Prevenció dels sindicats SUP, SPP i CEP de la Policia Nacional han denunciat les altes temperatures en diverses comissaries de Catalunya, amb un "greu risc per a la seguretat i la salut" dels agents i els ciutadans. Es queixen de molta calor i humitat, de manca de ventilació i d'avaries dels sistemes de ventilació i d'aire condicionat. En algunes oficines s'ha arribat als 35 graus. Les instal·lacions afectades són el complex policial de la Granada, el de la Zona Franca, l'edifici policial de la BPI a Barcelona, la comissaria provincial de Lleida, la local de Terrassa i la de l'Hospitalet de Llobregat.

La situació és més greu en recintes sense ventilació natural, pràcticament hermètics, on en zones amb una gran exposició al sol. Els delegats denuncien elevació de la temperatura corporal i de la freqüència de pols, sudoració constant, granissades, marejos, nàusees, descens del ritme de treball, fatiga muscular i desmais. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats