Lleida
4/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Els veïns de Llívia reclamen més serveis públics a la PaeriaReclamen major freqüència d'autobusos i unes piscines públiques


L'associació de veïns de Llívia va alçar ahir la veu contra la falta d'atenció que, segons ells, reben de l'Ajuntament de Lleida quant a la gestió dels serveis.

La presidenta de l'associació de veïns de Llívia, Andrea Hernández, va assegurar ahir que els serveis són “mínims”. La principal reclamació dels veïns -que fa anys que arrosseguen- és l'augment de la freqüència del servei d'autobús. En els mesos d'estiu, el barri, situat a 3 km de la ciutat, no disposa de serveis els diumenges i festius, mentre que els dies laborables només disposen de 7 autobusos. Ademas, el barri no disposa d'unes piscines municipals pròpies, per a Hernández, un motiu més per a reclamar la millora del servei a l'estiu.

No obstant això, els veïns tenen previst iniciar una recollida de signatures al setembre per a reclamar la construcció d'unes piscines pròpies. L'associació va intentar negociar amb els ajuntaments veïns la possibilitat d'usar les seves piscines al mateix preu que els seus veïns, encara que per a aquest estiu, les negociacions no han donat resultat. Una altra mostra, segons Hernández, del mal servei que segons ells els dóna l'Ajuntament és la falta de serveis de jardineria que rep el barri.

Hernández va explicar que al juny passat es va dirigir a l'Ajuntament per a demanar una neteja de la zona on havia de celebrar-se la revetlla de Sant Joan. Segons ella, la resposta de l'Ajuntament va ser negativa, obligant els propis veïns a netejar la zona. Davant aquesta situació, la presidenta Hernández té previst reunir-se amb algunes regidories de l'Ajuntament per a presentar la seva reclamació. Seria el primer contacte amb el nou Ajuntament, ja que l'associació de veïns no s'ha reunit encara amb aquest.

De fet, els veïns esperen que la FAVLLes reuneixi premero amb el consistori, perquè després es puguin reunir totes les associacions.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats