Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


Endesa estén una nova línia elèctrica subterrània a Lleida per millorar la qualitat del servei a més de 3.200 clientsL'actuació ha consistit en unir dos centres de transformació amb l'objectiu de garantir la continuïtat del subministrament davant de possibles incidències


Endesa ha finalitzat recentment una actuació de millora de la xarxa elèctrica al centre de la ciutat de Lleida. La companyia ha estès un nou tram de línia subterrània de mitja tensió per unir dos centres de transformació i crear, així, el que tècnicament es coneix com a anella elèctrica i que permet garantir la qualitat i continuïtat del servei elèctric davant d'eventuals incidències, segons Endesa.

En concret, s'han estès 523 metres de cablejat de mitjana tensió per unir els centres de transformació situats als carrers Enric Granados i Folch i Torres, al centre de la capital del Segrià, que fins ara no estaven connectats entre sí. Segons informa la companyia energètica, amb els treballs duts a terme, que han suposat a Endesa una inversió 44.421 euros, es reforça el funcionament de la xarxa al centre de Lleida i, d'aquesta manera, es millora directament el servei a un total de 3.276 clients d'aquesta ciutat.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats