Lleida
2/8° C (núvols)
97% 26 km/h


Enginyers Lleida ja compta amb 40 col.legiats amb l’Acreditació Professional ContínuaLa certificació dona valor a l’experiència i formació contínua professional


Enginyers Lleida ha anunciat aquest matí que ja compta amb 40 profesionals que han acreditat el seu Desenvolupament Professional Continu (DPC). El degà del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Técnics Industrials de Lleida, Ramon Grau ha donat aquesta xifra en la presentació a José Antonio Galdón, president del Consejo General de Graduados en Ingenieria de la Rama Industrial  e Ingenieros Tecnicos Industriales de España (COGITI) que ha protagonitzat un esmorzar tertúlia sobre aquesta acreditació. Mig centenar d’empresaris, col.legiats i representats d’altres col.legis professionals i entitats.

El Sistema d'Acreditació DPC d'Enginyers, realitzat i gestionat pel COGITI, implanta un procediment d'acreditació del Desenvolupament Professional Continu (DPC) sota 4 nivells, que documentalment acredita la formació i experiència al llarg de la vida professional de l'Enginyer, a el temps que exigeix un reciclatge continu de coneixements per al correcte desenvolupament de l'exercici professional.

L'acreditació DPC d'enginyers és un títol acreditatiu oficial, recolzat per la marca COGITI que transmet confiança i credibilitat a consumidors i empreses, i que aporta a aquell que ho tingui, prestigi, visibilitat professional i el dret a gaudir de serveis exclusius.

L'acreditació DPC és, d'aquesta manera, un certificat oficial emès pel COGITI que acredita el Desenvolupament Professional Continu d'una persona (experiència i formació al llarg de la vida professional), validant i certificant la competencia professional de l’Enginyer Graduat i de l’Enginyer Tècnic Industrial en quatre nivells: Enginyer Junior, Enginyer Sènior, enginyer Advanced i Enginyer Expertise.

L'acreditació com a enginyer, en qualsevol dels nivells, aporta als professionals beneficis intangibles (prestigi professional) i beneficis tangibles (accés a la borsa d'ocupació d'enginyers acreditats, descomptes en formació, assegurança professional, etc.).

Jose Antonio Galdón, acompanyat de Ramon Grau i Miquel Darnés, president del Consell de Col.legis d’Enginyers Técnics Industrials de Catalunya, pronunciarà una conferència aquesta tarde a les 17.00 hores sobre les Sortides Professionals de l’Enginyeria als estudiants d’Enginyeria de la Universitat de Lleida.

Tot seguit, cap a les 18.30 hores, es farà entrega del Premi Enginy Miquel Aixala a Desideri Regany (primer premi); David Calvera (segon); i Francesc Xavier Majós (tercer).

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats