Lleida
8/17° C (sol)
97% 26 km/h


Familiars i escolars defensen uns menjadors amb productes locals i gestió de les AmpasLa comunitat educativa presentarà el 30 de novembre una moció al ple municipal en contra del nou decret de menjadors


Des de primera hora d’ahir, els pares i alumnes van fer molt de soroll a les portes de centres com l’escola Parc de l’Aigua sota el missatge Menjadors en perill. El nou decret de menjadors de la Generalitat ha provocat que la ciutat visqui aquests dies en una cassolada permanent en defensa dels menjadors escolars i contra l’esborrany de decret. La iniciativa, promoguda per la Plataforma Menjadors (Ampas i Afas de Ponent-Pirineus), la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (Fapac) i Marea Groga Lleida defensa que el decret “suprimeix la gestió de les Ampas” i per al pròxim 16 de novembre organitzen una mobilització davant de la seu dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida, entre altres protestes.

Així, la primera jornada de reivindicacions va concentrar a defensors del temps educatiu de migdia tant al matí com a primera hora de la tarda en els centres Joc de la Bola, Ciutat Jardí i l’escola Frederic Godàs. En aquest últim centre, pares, professors i alumnes van participar en una cassolada al pati del centre i es van mostrar crítics amb la nova mesura.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats