Lleida
18/33° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Fèlix Larrosa paga la despesa de telèfon de més de 3.000 euros feta durant un viatge a RússiaEl Cap de l’Oposició acusa el govern de Pueyo “d’atacar” la seva honorabilitat i de “carregar-se” el model de participació


“Aquesta setmana he pagat l’import de la meva butxaca”. Amb aquestes paraules, el Cap de l’Oposició a la Paeria de Lleida, Fèlix Larrosa, tancava la porta a una polèmica que ja fa dies que copa l’atenció: la despesa de telèfon de més de 3.000 euros per l’ús de dades de roaming feta durant un viatge personal a Rússia amb el mòbil de la Paeria. Larrosa va argumentar ahir que la companyia li havia transmès que “dos no parlen si un no vol” i, per tant, “vaig entendre que no hi haurà cap voluntat per part de l’ajuntament de resoldre aquesta situació”. Larrosa va tornar a defensar que “em vaig posar a disposició del govern per resoldre aquesta situació” i “em vaig oferir a abonar aquests diners si se’m podia atribuir un mal ús o una mala praxis en l’ús de la telefonia”. 

En aquest sentit, denuncia que el govern “no va complir amb els seus protocols” ja que “va ser advertit fins a 7 vegades” que hi havia una incidència. Uns avisos que “no es van traslladar a l’usuari”. El Cap de l’Oposició denuncia que se l’ha deixat en “l’absoluta indefensió” i considera que el govern “s’està equivocant” en utilitzar “aquests temes per atacar l’honorabilitat del Cap de l’Oposició, exalcalde i, segurament, l’alternativa a l’actual govern”. Visiblement molest, Larrosa va etzibar que “em mereixo el màxim respecte”. 

Pel que fa al comentari de Miquel Pueyo dient que no s’hauria d’haver endut el mòbil de la Paeria, Larrosa va respondre que la manera d’entendre el servei públic de Pueyo i la seva “difereixen absolutament”. En aquest sentit, el socialista entén que els regidors “estan al servei les 24 hores del dia, els 7 dies a la setmana” i arenga que “jo no tenia horari”. 

Si amb aquest gest, Larrosa tancava la porta a una polèmica, obria també la finestra dels retrets cap a l’equip de govern. En una visita al Secà de Sant Pere, Fèlix Larrosa va acusar el govern de Pueyo d’haver-se “carregat” el model de participació de la ciutat, que lamenta que “està en crisi”. 

Un esquema de fins a 16 punts eren la base de les seves denúncies, argumentades a partir de les queixes rebudes per part dels veïns i veïnes de la ciutat. Entre altres aspectes, el socialista va criticar que “no s’ha constituït el consell de ciutat”, com tampoc el consell LGTBIQ. De la mateixa manera, lamenta que la Comissió de l’Horta no es reuneix “des de fa quatre mesos”. Tot i els retrets cap al nou govern de la Paeria de Lleida sobre participació ciutadana, el Cap de l’Oposició també va augurar, tot i que sense massa esperança, que “encara tenen temps per reconduir aquesta situació”. 

Larrosa critica que agents de la Urbana s’han pagat les proves de la Covid-19

El Cap de l’Oposició a la Paeria de Lleida, Fèlix Larrosa, també va explicar, després d’haver mantingut converses amb representants sindicals de la Guàrdia Urbana, que “hi ha agents que s’han pagat les proves” del coronavirus, un fet que el socialista considera “insòlit”. Larrosa també va lamentar que, després que l’alcalde Miquel Pueyo defensés la necessitat de crear un comitè especial per tal de poder fer front a la pandèmia, “ha passat una setmana i no en sabem res”. De la mateixa manera, el socialista va tornar a criticar l’absència, diu, del Govern de la Generalitat en aquesta gestió i la va acusar de venir a “fer-se la foto”, després dels últims actes on ha participat el president Quim Torra. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats