Lleida
3 / 11° C (pluja)
97% 26 km/h


Fèlix Larrosa reivindica l’aposta de Lleida per les escoles bressol en l’inici del curs escolarEl paer en cap ha visitat avui la del Secà de Sant Pere i ha demanat a la Generalitat que torni a contribuir al seu finançament


L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, acompanyat de la regidora d’Educació, Rosa Maria Salmerón, i del delegat d’Ensenyament i regidor a la Paeria Carles Vega, ha visitat avui en l’inici del curs l’escola bressol del Secà de Sant Pere, on ha saludat a les mestres i als nens i nenes que acull. El paer en cap ha posat en relleu un cop més l’aposta “total i absoluta” que fa la ciutat per l’educació infantil pública dels 0 als 3 anys amb 18 escoles i una inversió total que s’apropa als 6 milions d’euros.

L’alcalde ha aprofitat la visita per adreçar una reivindicació al departament d’Ensenyament i el govern de la Generalitat perquè contribueixi al finançament d’aquesta important etapa educativa, que ara assumeix de forma molt majoritària l’Ajuntament, comptant amb una ajuda de la Diputació i les quotes de les famílies, que suposen al voltant del 10% de la inversió.

Larrosa ha destacat també la important feina que fa la xarxa d’escoles bressol per la millora constant de la qualitat educativa dels professionals que tenen cura dels infants, amb projectes com la formació dual dels educadors i educadores.

La regidora d’Educació ha acompanyat després al delegat d’Ensenyament en les visites previstes a l’escola Espiga i a l’institut Guindàvols en aquest inici de curs escolar.

Fotografia: Hermínia Sirvent

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats