Lleida
8/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Fins a 382 persones aspiren a les vint places disponibles de la Guàrdia Urbana de LleidaLes proves escrites tipus test es realitzaran el 24 de setembre i la resta durant octubre


El Butlletí Oficial de la Província (BOP) de Lleida va publicar ahir la llista dels 382 aspirants admesos en l'oposició convocada per la Paeria per a proveir vint places d'agent de la Guàrdia Urbana de la ciutat.

A part d'aquests 382 aspirants a entrar en la Guàrdia Urbana, nou es van descartar i dues més no es van poder formalitzar. 

Les proves escrites de tipus test es realitzaran el pròxim 24 de setembre en l'edifici de la Llotja de Lleida, mentre que la resta de proves físiques, mèdiques i psicotècniques es faran durant els mesos d'octubre i part de novembre, si és necessari que s'allarguin. Posteriorment, els futurs agents hauran de passar per l'Escola de Policia de Catalunya per formar-se. 

Aquestes vint places per a nous agents se sumen a la convocatòria d'altres onze places per a agents en actiu d'altres policies locals, Mossos d'Esquadra i altres forces de seguretat per a permetre que es cobreixin les jubilacions anticipades en la Guàrdia Urbana de Lleida i que s'havien d'incorporar al cos aquest mateix estiu.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats