Lleida
21/34° C (sol)
97% 26 km/h


Globalleida i Educació lliuren els guardons de l’Escola d’EmprenedorsEl 2018 van rebre formació 3.347 alumnes i 47 professors de 28 centres


El CaixaFòrum va acollir ahir la sisena edició del lliurament dels Premis E2, Escola d’Emprenedors organitzats per Globalleida i, els Serveis Territorials del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya a Lleida, acte al que han assistit més de 225 alumnes. 

La jornada ha comptat amb el  Taller-inspiració Creativitat per a la vida i els negocis! Aprenem?, a càrrec de Raquel Cánovas, consultora certificada en la resolució creativa de problemes. El programa E2 Escola d’Emprenedors pel foment de l’emprenedoria, en el 2018 va  oferir 112 activitats amb les  què han rebut formació 3.347 alumnes i 47 professors de 38 centres educatius del territori. En 2019 i a data 30 de setembre s’han fet 82 activitats en las que han rebut formació 2.700 alumnes i 47 professors de 29 centres educatius. En aquesta sisena edició els centres participants han estat, el Col·legi Episcopal de Lleida;

La Salle Mollerussa; Fedac Lleida; Ilerna; l’INS Escola del Treball i l’INS Alfons Costafreda de Tàrrega, que han presentat 26 projectes de les etapes de primària, secundària obligatòria i postobligatòria i, d’aquests 10 han estat els finalistes que s’han presentat al públic assistent.

Els premis estan estructurats en 6 categories i han avaluat criteris com la innovació, la recerca, la interacció amb l’entorn, el projecte de centre o la viabilitat del projecte i tenen una dotació total de 6.000 euros. D’entre els premiats, 3 projectes de CFGM i 4 de CFGS seran proposats pel Departament d’Ensenyament i Globalleida per participar a la Final Catalana dels premis Millor projecte d’emprenedoria a la FP de Catalunya, que se celebrarà a finals d’any a Barcelona.

FOTO: Globalleida

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats