Lleida
16-30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Gran demanda pels pisos d’alt estanding de l’àrea d’expansió de Ciutat Jardí a LleidaEls preus dels habitatges ‘premium’, en edifici plurifamiliar, oscil·len entre els 225.000 euros i els 330.000 euros


La zona d’expansió de Ciutat Jardí de Lleida està de moda. És una de les àrees de la capital on hi ha més activitat constructora des de fa mesos, principalment de cases unifamiliars aillades d’alt estanding, i ara ja prenen força també els blocs plurifamiliars de baixa densitat, que tots ells es situaran al llarg de l’Avinguda Ciutat Jardí.

En aquests moments ja estan finalitzades dues promocions de blocs premium, i ja avança la construcció d’una tercera, la que estarà més propera a la ciutat, i per al 9 de setembre es preveu l’inici de la quarta promoció.

Pel que fa a la promoció que ara està en obres, que estarà conformada per 28 pisos, tots de 4 habitacions, amb zona ajardinada, jocs infantils i gimnàs, ja està venuda en un 80%, segons van informar ahir fonts properes a la promoció, que van assenyalar que la quarta promoció, la que començarà al setembre, ja té un 40% venut.

La promoció que es començarà a construir al setembre constarà de dos edificis amb planta baixa més tres alçades cadascú. Acollirà 32 habitatges de quatre habitacions amb dos banys i 8 d’aquestes seran duplex. També tindran zona comunitària amb jardí i piscina comunitària. Es preveu lliurar els nous pisos als propietaris al juliol de 2021. Els preus dels pisos oscil·laran entre els 275.000 euros (els més barats) i els 330.000 euros (els més cars).

Segons van informar ahir fonts de l’empresa comercialitzadora, IN Inmobiliaria, la majoria de persones que han adquirit un pis en aquesta promoció són de Lleida i d’edats a partir dels 45 anys.

Pel que fa al bloc plurifamiliar que ara ja s’està construint, proper al pont sobre la via del tren d’alta velocitat, els preus dels habitatges oscil·len entre els 225.000 euros i els 260.000 euros.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats