Lleida
16 / 36° C (sol)
97% 26 km/h


Inauguren al Senegal l'aula d'informàtica amb ordinadors de la UdLUn total de 120 equips que donaran servei a la comunitat, gràcies a la cooperació amb la Fundació Lluís Llach


La Fundació Lluís Llach acaba d'inaugurar al Senegal una aula d'informàtica amb el material cedit per la Universitat de Lleida (UdL). Es tracta de 120 ordinadors que han servit per equipar un espai de l'Institut de secundària de la localitat de Palmarin. El projecte s'ha retardat per les dificultats en fer arribar la potència elèctrica necessària a aquest espai del centre educatiu. El cantautor ha agraït l'ajut de la universitat per fer realitat aquest projecte, que beneficiarà tota la comunitat.

La idea és que, a banda de donar servei a l'alumnat, els equips informàtics els pugui utilitzar també "la gent que no estigui en edat escolar però a qui interessi l'aprenentatge i la utilització d'aquests mitjans". Així, la Fundació preveu crear un espai Ciber al qual els ciutadans de Palmarin "puguin fer servir la informàtica i Internet per comunicar-se, informar-se i connectar-se al món" durant unes hores al dia.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats