Lleida
15/28° C (sol)
97% 26 km/h


Iniciativa fotogràfica perquè la Seu Vella es mantingui ''viva''S'ha de publicar una foto a les xarxes amb el hashtag #seuvelladesdelbalco


L'Associació d'Amics de la Seu Vella ha posat en marxa una iniciativa per mantenir "viu" el monument més emblemàtic de la ciutat, que ara no es pot visitar per culpa de l'estat d'alarma.

Per això, han proposat una idea, que porta per títol "Recordem la Seu Vella", que consisteix a publicar a les plataformes Facebook, Twitter o Instagram una foto d'al Turó de la Seu Vella des del balcó o la finestra de cada un amb el hashtag #seuvelladesdelbalco.

I si no és possible, es pot publicar una foto d'el quadre, dibuix, maqueta o el que hi hagi a casa amb el hashtag #seuvellaacasameva.

Quan hagi passat l'alarma actual s'organitzarà una visita guiada especial al monument i les fotos amb més "M'agrada" tindran un premi. L'associació, que convida a tothom a participar-hi, proposa "no oblidar-nos de la Seu Vella, sobretot ara que molts comencem a tenir 'mono' de no poder passejar prop seves estimades pedres".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats