Lleida
3/20° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Jocs de taula i tecnologia, els regals d'aquest Nadal a LleidaEls usuaris de Lleida es gasten uns 100 euros de mitjana en les compres, que se solen dur a terme a l'últim moment


Els regals tecnològics es converteixen aquest any en una aposta segura com a regal de Nadal, encara que els jocs de taula i els més tradicionals continuen triomfant entre els compradors a Lleida.

La jornada d'ahir va ser una de les més dures per als venedors de les botigues de joguines, perquè els clients de Lleida "solen deixar les seves compres per a última hora", i l'afluència més gran es concentra en les jornades prèvies al dia de Reis. Així ho van explicar ahir fonts de la llibreria Abacus, que també van apuntar a un canvi de tendència en la població, perquè les compres són cada vegada més "responsables". "Els clients comencen a plantejar-se la finalitat que té el regal, i valoren que sigui lliure d'estereotips i sexismes, que sigui segur o que no creï addicció, per exemple", van explicar des de l'empresa.

Entre els jocs tecnològics, les anomenades joguines 'stem', destaquen especialment els robots educatius i els drons. Així mateix, segons fonts de Sony Gallery, els articulars sense fils i els rellotges intel·ligents, els 'smartwatches', també se situen com a favorits d'aquestes festes.

Quant als ninos, segons fonts de la botiga Juguetilandia, un dels productes estrella han estat els 'bebés llorones', unes joguines que aconsegueixen simular en plor humà.

D'altra banda, quant a la despesa en els regals, les tres botigues de la ciutat van comentar que se sol situar en uns 100 euros de mitjana, una xifra que esdevé més elevada en cas d'optar per una joguina tecnològica.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats