Lleida
17-33° C (sol)
97% 26 km/h


Junqueras a Lleida: "No vull tornar a veure la derrota als vostres ulls"El Teatre de l'Escorxador va acollir ahir la presentació del llibre 'Fins que siguem lliures'


"No vull tornar a veure la derrota als vostres ulls", aquest és el missatge que des de la presó de Lledoners va fer arribar ahir Oriol Junqueras a la població de Lleida.

El Teatre de l'Escorxador va acollir la presentació del llibre ‘Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures’, del periodista Sergi Sol, que va ser cap del Gabinet de l'expresident de la Generalitat, actualment a la presó de Lledoners. I en aquest marc, Sol va dir portar dos missatges per a Lleida: als lleidatans, "que no vull tornar a veure la derrota en els vostres ulls" i per al candidat d'ERC a l'Ajuntament de Lleida, Miquel Pueyo, que "el meu aniversari és al mes d'abril, el millor regal que em pots fer és no deixar passar l'oportunitat històrica de fer de Lleida la segona ciutat republicana de Catalunya”.

Llista intel·ligent i generosa

El mateix Pueyo va afegir que en una visita recent a la presó Junqueras li va demanar expressament que "confeccioni la llista electoral de manera intel·ligent, generosa i sense preguntar on milita cadascun dels seus integrants".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats