Lleida
4/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La Crida-CUP de Lleida considera que han estat claus pel canvi de govern a la Paeria i estén la mà per fer repúblicaLa formació lamenta la pèrdua dels dos regidors el passat 26-M i atribueixen els resultats al ''vot útil' per fer possible la sortida del PSC de l'Ajuntament


La Crida-CUP de Lleida ha valorat aquest dilluns els resultats del 26-M després de perdre la representació que tenien a la Paeria amb 2 regidors i consideren que la seva tasca d'oposició ''contundent però constructiva'' ha estat ''clau'' pel canvi de govern que ha decantat la ciutat cap a ''l'independentisme d'esquerres''. La formació ha lamentat uns resultats que no han estat ''positius'' ni els que s'esperaven, i és per això que consideren que ''no reflecteixen la feina feta''.

Així, apunten que la Crida no ha pogut ''resistir un context nacional i municipal, advers marcat pel vot útil'' cap a la possibilitat de canvi després de 40 anys de PSC a la Paeria. Així mateix, estenen la mà al futur equip de govern d'ERC per ''construir república'' i fixen el ''puny tancat'' contra les privatitzacions de serveis públics.

La Crida-CUP ha anunciat aquest dilluns que malgrat no comptar amb representació a la Paeria continuaran la seva tasca política al carrer, on es diuen trobar-se còmodes.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats