Lleida
16/33° C (sol)
97% 26 km/h


La Crida-CUP lliura a Pueyo un llaç groc per penjar el dissabte a la façana de la PaeriaEs reuneixen amb ERC, que els considera un "actor polític que cal tenir en compte"


La Crida per Lleida-CUP es va reunir ahir amb l'alcaldable d'ERC, Miquel Pueyo, i la número dos de la llista, Jordina Freixanet, a qui van lliurar un llaç groc per penjar-lo a la façana de la Paeria després del ple d'investidura del dissabte. La cap de llista de la Crida-CUP, Rosa Peñafiel, va traslladar a Pueyo les preocupacions de la formació cap a la situació dels temporers, els desnonaments a la ciutat i va assegurar que controlaran la privatització de serveis públics. 

Per la seva banda, Pueyo va explicar que considera que, tot i que no ha obtingut cap regidor, la Crida-CUP és un actor polític que cal tenir en compte, donada la seva recent representació al consistori i el fet que va ser votada per prop de 2.500 persones: "és una de les forces polítiques amb les que hem de trobar fórmules tant per la via de l'ampliació dels processos participatius com per la via del diàleg". De fet, Pueyo va anunciar que el nou govern de la Paeria estarà obert a escoltar les organitzacions. Davant la petició de la Crida-CUP de prioritzar la defensa dels presos polítics, la retirada dels carrers franquistes i l'atenció als temporers, Pueyo va assegurar que "recollirà tots els punts de vista i els analitzarà".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats