Lleida
20/37° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La façana de l'Ajuntament de Lleida torna a lluir una pancarta de suport als presos i exiliats independentistesEl govern de la Paeria l'ha reposada després que tres homes l'esquincessin en intentar arrancar-la de matinada


La façana de l'avinguda de Blondel de l'Ajuntament de Lleida torna a lluir des d'aquest divendres al migdia una pancarta de suport als presos i exiliats independentistes. Uns desconeguts van esquinçar la que hi havia en intentar arrencar-la la matinada de dilluns.

La Guàrdia Urbana va identificar-ne els autors, tres veïns residents al Barcelonès que han estat identificats en més d'una desena d'accions similars arreu de Catalunya. En la pancarta esquinçada, que el govern municipal va penjar l'1 de juliol, s'hi llegia el lema 'Llibertat presos polítics i exiliats. Free political prisoners and exiles' i anava acompanyada per un llaç groc. La nova també duu el llaç groc i s'hi pot llegir 'Llibertat persones preses polítiques i exiliades. Free political prisoners and exiles'.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats