Lleida
4/15° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La Fecom critica que la Paeria no va respondre les al·legacions comercials del POUMLa Paeria i la Cambra treballaran per fomentar l'emprenedoria a la ciutat


La Federació Provincial d'Empresaris de Comerç de Lleida (Fecom) va criticar ahir a través d'un comunicat que van presentar al·legacions sobre el sector comercial al POUM i la Paeria no les va respondre.

La Junta Directiva de la Fecom es va reunir ahir per emetre un posicionament al respecte del projecte comercial de Torre Salses, després que divendres no se sumés a les al·legacions presentades per la Cambra de Comerç, la Pimec i la Federació d'Hostaleria. La Fecom va exposar que van presentar al·legacions al POUM on van fer diferents consideracions sobre el sector del comerç que no van ser contestades per la Paeria. En aquest sentit, també van recriminar a la Paeria que no hagi fet un pla estratègic comercial que es va demanar.

A més, defensen que "el creixement comercial i les noves implantacions comercials si són realment necessàries han d'ajudar al comerç establert a la ciutat", de manera que s'oposen "fermament al creixement comercial que buidi els centres neuràlgics de la ciutat, del comerç del centre i de barri ".

D'altra banda, el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, va mantenir ahir una trobada institucional amb el president de la Cambra de Comerç de Lleida, Jaume Saltó, per traçar marcs de col·laboració en el nou curs polític que s'ha iniciat aquest any a l'Ajuntament de Lleida. En aquest sentit, van coincidir en la necessitat de treballar de forma coordinada per a la dinamització econòmica de la ciutat a través del foment de l'emprenedoria, fer de Lleida una ciutat industrial i generar la possibilitat d'atreure grans empreses que generin ocupació. Cerdà també va exposar la seva intenció de buscar sinergies entre Fira de Lleida i els congressos. A més, el tinent d'alcalde va mostrar la seva voluntat de mantenir una agenda contínua de contactes per treballar amb la Cambra de Comerç.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats