Lleida
3 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La Fundació Ilersis de Lleida fa una crida per trobar una nova nau i recuperar l'activitat laboral després del focUn incendi ha calcinat completament el centre especial de treball del polígon el Segre i s'ha perdut maquinària i també l'estoc i el material que hi havia per fer lots de Nadal


La Fundació privada Ilersis ha fet una crida aquest dilluns per trobar una nova nau industrial que els permeti recuperar l'activitat laboral i donar resposta el més aviat possible a la gran quantitat d'encàrrecs de clients. Els seus responsables han visitat les instal·lacions del centre de treball especial ubicat al polígon el Segre que aquest cap de setmana ha quedat calcinat per un incendi del qual se'n desconeixen les causes.

El president de la Fundació, Antoni Siurana, ha lamentat que a l'interior de la nau hi havia maquinària i ''equipament específic'' per al treball de les persones amb discapacitat que hi feien feina. A més a més l'incendi ha passat en un moment en què s'estava treballant intensament en la confecció dels lots de Nadal. La Fundació ha hagut de donar ''vacances forçades'' a una desena dels quaranta treballadors.

Antoni Siurana ha assegurat que l'incendi que ha calcinat la nau de treball ha estat ''terrible'' perquè afecta d'una manera molt important a la fundació. Aquestes setmanes al taller s'hi estaven elaborant els lots de Nadal que moltes empreses els encarreguen i tot aquest estocatge s'ha perdut. És per això que Siurana considera que el succés no només els afecta a ells sinó a ''moltes persones''. Les flames es van veure afavorides pel vent que bufava diumenge i quan van arribar els Bombers poca cosa van poder fer per salvar les instal·lacions. Així mateix, Siurana ha alertat que el ''ritme d'ingressos'' d'Ilersis ha des ser ''fluït'' perquè no hi ha al darrera un gran capital, per la qual cosa ara s'haurà de fer un esforç addicional i ha demanat suport a les administracions.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats