Lleida
0/7° C (núvols)
97% 26 km/h


La Fundació Privada Ilersis, premiada pel seu programa ocupacional a la LlotjaEl tinent d’alcalde Paco Cerdà ha rebut els representants de l’entitat, que han compartit el guardó, en la categoria d’alt impacte en la comunitat i de transformació social, lliurat per La Confederació


La Fundació Privada Ilersis ha estat guardonada per La Confederació per la seva acció ocupacional al Palau de Congressos - La Llotja amb persones amb algun tipus de discapacitat. El tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Paco Cerdà, ha rebut aquest dimarts els representants de l’entitat, encapçalats per la gerent de la Fundació, Teresa Benet; la directora del centre ocupacional, Alba Lucas, i la directora de formació, Rosa Giralt. Cerdà ha destacat aquest reconeixement que posa en valor el treball que Ilersis fa per la integració social i educativa de persones amb discapacitats psíquiques i de col·lectius amb risc d’exclusió social.

El guardó, atorgat en el marc dels Premis La Confederació 2019, premia Ilersis en la categoria de transformació social, subcategoria d’alt impacte en la comunitat, amb el projecte “Gestionar un equipament municipal emblemàtic des d’un Centre Especial de Treball”. Es reconeix la innovació aportada en la gestió d’un equipament públic, com és una part de la zona de restauració del Palau de Congressos - La Llotja de Lleida, amb un gran impacte en la visibilització i normalització del col·lectiu de persones amb algun tipus de discapacitat.

La Fundació Privada Ilersis es va constituir l’any 2013 amb l’objectiu de continuar i assegurar l’activitat de l’Associació com a entitat prestadora de serveis assistencials, d’habitatge i d’activitat laboral per a persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d’exclusió social.

La Confederació és l’organització empresarial que des de l’any 1997 representa a les entitats no lucratives – associacions, cooperatives d’iniciativa social i fundacions – que presten serveis d’atenció a les persones al nostre país. En el seu conjunt agrupa prop de 1.200 organitzacions.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats