Lleida
21/40° C (sol)
97% 26 km/h


La idea d'emprendre, una opció professional per als estudiantsUna jornada va intentar acostar als assistents la idea d'emprendre i com desenvolupar competències empresarials


L'auditori del Centre de Cultures del Campus 1 d’octubre de la UdL, va acollir la sisena edició de la jornada ‘Endavant. Emprèn amb talent’, organitzada per GlobaLleida i la Càtedra d’Emprenedoria de la UdL, a la qual van assistir gairebé 400 joves interessats en l'emprenedoria com a sortida professional en finalitzar els estudis. Al llarg de la jornada, dirigida a universitaris, estudiants de cicles formatius i al públic en general, es va intentar acostar als assistents la idea d'emprendre i com desenvolupar competències empresarials de la mà de professionals que van compartir les seves pròpies experiències.

Entre els professionals, es va comptar amb la conferència de María Gómez del Pozuelo, creadora de la xarxa professional per a dones emprenedores, Womenalia. L'emprenedor i professor Fran Rojas, també va voler oferir, de manera humorística, el seu punt de vista sobre l'activitat d'emprendre. Durant la jornada, va haver-hi un espai dedicat també al talent emergent de Lleida, amb el fundador de la desenvolupadora de videojocs Starloop Studios, Jesús Bosch i amb Alícia Grima, fundadora de ENTORNa3 de projectes socioambientales. 

Foto: Agustí Vizcaíno

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats