Lleida
3 - 13° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La Paeria de Lleida atén la darrera nit 82 persones amb el Pla Iglú, la xifra més alta d'aquesta temporada d'hivernEn els 91 dies que enguany porta en funcionament la iniciativa ha prestat atenció a 482 persones i ha ofert un total de 5.785 allotjaments d'urgència


El Pla Iglú, que coordina l'Ajuntament de Lleida amb la participació de diverses entitats socials de la ciutat, ha atès la passada nit 82 persones, la xifra més alta d'aquesta temporada d'hivern. Coincidint amb la important baixada que han registrat els termòmetres, en el marc d'aquest Pla s'han intensificat les mesures per detectar persones que dormen al carrer i s'ha incrementat la donació de mantes i també s'ha ofert informació davant el risc que l'intens fred pot suposar per a la salut, així com l'oferiment d'allotjar-se a l'alberg Jericó o bé en l'Espai Zero.

En els 91 dies que el Pla Iglú porta en funcionament aquesta temporada hivernal –des de principis de novembre i coincidint amb l'arribada de les baixes temperatures- s'ha atès un total de 482 persones, de les quals 21 són dones, i s'han ofert 5.785 allotjaments d'urgència, segons les dades facilitades per la Paeria. El Pla Iglú pretén prevenir les conseqüències del fred en aquella població més vulnerable. El projecte ofereix atenció social durant tot el dia, inclosos els caps de setmana.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats