Lleida
18/33° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La Paeria de Lleida pintarà quinze missatges positius en un centenar de passos de vianants de la ciutatSón les frases guanyadores del concurs participatiu de creació artística 'Fem el pas. Art urbà' impulsat per Lleida Jove


L'Ajuntament de Lleida pintarà quinze missatges positius a diferents passos de vianants de la ciutat. És el resultat del concurs de creació artística i participatiu 'Fem el pas. Art urbà' que va impulsar LleidaJove, la regidoria de Joventut, Festes i Tradicions de la Paeria durant el mes de juny. Els missatges havien de ser constructius per trametre ànims i suport a la ciutadania arran de la crisi sanitària de la covid19. Del total de 70 propostes rebudes telemàticament, un jurat format per representants del món de la cultura i l'art, Poetry Slam, CactuSoup i tècnics de la regidoria de Joventut n'han triat les quinze guanyadores. 'Més que mai, educació', 'Avui no t'oblidis de somriure' o 'Respecta, respecta'm, respecta't', en són algunes.

Les quinze frases que es podran veure en diferents passos de vianants de Lleida són 'Més que mai, educació'; 'Respecta, respecta'm, respecta't', 'El millor pas és el que donen cada dia'; 'Regala't un somriure'; 'Tot un futur per construir'; 'Escolta el batec de la ciutat, et necessita'; 'Pas a pas, endavant'; 'Avui no t'oblidis de somriure'; 'Un dia sense riure és un dia perdut'; 'Estimar i respectar', 'Creu en els petits canvis i aquests es faran realitat'; 'Capacitats diverses, possibilitats infinites'; 'Estàs un pas més a prop d'aconseguir-ho'; 'Fes el pas', i 'La felicitat és la teva actitud'.

Durant els mesos de juliol i agost, diferents grups de joves inscrits a les activitats de l''Agenda jove d'estiu' de la regidoria de Joventut, Festes i Tradicions, plasmaran aquests missatges a gairebé un centenar de passos de vianants de la ciutat per tal de donar suport i ànims a la ciutadania davant d'aquesta situació que s'està vivint en els darrers mesos.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats