Lleida
3/20° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La Paeria estudia retallar en menjars institucionals per estalviar en despesesHo consideren un pagament "superflu"


La Paeria revisarà els protocols de recepció de visites existent amb l'objectiu de retallar les "despeses supèrflues". Així ho va anunciar ahir a UA1 Lleida Ràdio la regidora de Govern Obert i Qualitat Democràtica i Institucional, Jordina Freixanet, que va explicar que "hauríem de parlar de fins a quin punt són necessàries les accions que es fan quan hi ha una visita institucional, ja siguin menjars, sopars o esmorzars ".

En aquest sentit, la regidora i tinent d'alcalde va assenyalar que "serà un segon paquet que hem de revisar en profunditat", i ha afegit que aquestes decisions s'anirà prenent "en funció del que es detecti en el dia a dia" de la institució.

Aquesta decisió arriba després que la setmana passada l'Ajuntament de Lleida anunciés la supressió de la targeta de pàrquing gratuïtes de les que disposaven els regidors per lluitar contra la "cultura del privilegi" i també l'eliminació de la revista de la Paeria, després de 30 anys de publicar-la. Amb la primera mesura, el consistori s'estalvia uns 16.000 euros a l'any i amb la segona al voltant de 88.000.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats