Lleida
2 / 18° C (sol)
97% 26 km/h


La Paeria estudiarà fer un porta a porta d'objectes voluminosos a l'HortaLa resta de la ciutat ja disposa d'aquest tipus de prestació a domicili amb prèvia sol·licitud


L'equip de govern de l'Ajuntament es va comprometre ahir a estudiar la possibilitat d'oferir la recollida d'objectes voluminosos mitjançant el sistema porta a porta a l'Horta de Lleida.

La proposta d'aquest nou servei va ser aprovada per unanimitat en la Comissió de l'Horta que es va celebrar ahir. Per aquest motiu, segons va explicar el president de la Comissió, David Melé, la Paeria va mostrar el seu compromís a estudiar la iniciativa presentada la representant del Comú, Marina Pifarré. El porta a porta de mobles i trastos sota demanda és un servei del que ja disposa la resta de la ciutat i que fins al moment l'Horta no tenia. Tot i això, segons ha apuntat Melé, la recollida a domicili d'objectes voluminosos s'estudiarà en base "a la demanda que pugui existir" i ha destacat que la deixalleria "ja proporciona un gran servei".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats