Lleida
4-15° C (sol)
97% 26 km/h


La Paeria reforma un tram del Camí Vell d'Albatàrrec per a la futura Ronda VerdaUna excavadora ja s'adequa al lateral del camí per fer un sender per a ciclistes i vianants


La Paeria ha iniciat aquesta setmana l'adequació d'un tram del Camí Vell d'Albatàrrec per potenciar la futura Ronda Verda, especialment destinada a ciclistes i vianants. Els treballs consisteixen a habilitar un espai per a la circulació de vianants i bicicletes al marge de la calçada en un tram de només 300 metres del Camí Vell d'Albatàrrec que enllaça amb Cappont. A més, es protegirà el nou sender amb la col·locació de talussos, la separació de la calçada i la plantació de nou arbrat.

La intervenció també se centrarà en un altre punt de l'Horta, en concret en un petit tram del Camí de Grenyana al revolt pròxima a les comportes del canal de Seròs. El pressupost de les dues millores és de 48.386,09 euros i el període d'execució serà d'aproximadament dos mesos des de l'inici de les obres. Es tracta de la proposta presentada als pressupostos participatius per la comissió de l'Horta de la FAVLL.

En l'actualitat, una màquina excavadora està adequant el lateral del Camí Vell d'Albatàrrec on s'habilitarà el nou sender. El president de l'associació de veïns de la partida de Copa d'Or i Sot de Fontanet, David Melé, es va mostrar ahir satisfet de l'inici d'unes obres "que quedaran molt bé i que són un primer pas en la Ronda Verda". La Ronda Verda és un circuit d'uns 18 quilòmetres de longitud i al voltant del riu Segre, dirigida principalment a vianants i ciclistes, que té l'objectiu d'enllaçar els barris amb el centre de la ciutat i, alhora, les zones urbanes amb l'Horta de Lleida.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats