Lleida
21-37° C (sol)
97% 26 km/h


La Paeria talla el trànsit aquest dimecres a Príncep de Viana per reordenar la plaça Berenguer IVLa circulació es desviarà pels carrers Sant Ruf i Anselm Clavé.


Les obres de reordenació de la plaça Ramon Berenguer IV avancen amb l’estesa d’aglomerat que es farà avui dimecres 13 de febrer entre les 9h i mitja tarda i la pintura de la senyalització horitzontal de Príncep de Viana, que es realitzarà a partir de les deu de la nit.

Per poder realitzar els treballs d’estesa de l’ aglomerat es tallarà el carril de baixada de Príncep de Viana, en sentit estació RENFE, avui a partir de les 9 del matí i es calcula fins a mitja tarda. El trànsit afectat per aquesta actuació es desviarà pels carrers Sant Ruf i Anselm Clavé. El tall afectarà els vehicles procedents del barri de Pardinyes pel carrer Comtes d’Urgell i quedarà anul·lat també el gir a l’esquerra davant de l’estació de RENFE, en sentit Rambla de Ferran. Els vehicles provinents del Pont de Príncep de Viana hauran de seguir recte pel carrer Príncep de Viana fins als carrers Sant Ruf- Anselm Clavé. Mentre duri el tall de trànsit, també quedarà afectada la parada d’autobusos de l’Estació de RENFE.

Els treballs per realitzar la senyalització horitzontal de Príncep de Viana es faran a partir de les deu de la nit però no tindran afectació a la circulació, donat que es faran talls puntuals i es deixarà pas als trànsit en els dos sentits.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats