Lleida
13 / 20° C (pluja)
97% 26 km/h


La UdL acull una exposició amb imatges de l'1-O captades per 14 fotògrafs lleidatansL'acte d'inauguració oficial tindrà lloc dilluns, tot i que inicialment estava previst per aquest dimecres


L'edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida (UdL) acollirà del 5 al 21 de desembre l'exposició 'U: Per 14 fotògrafes i fotògrafs de Lleida', una mostra amb 28 imatges de gran format sobre la jornada de l'1 d'octubre del 2017 captades per professionals de la fotografia lleidatans de diferents mitjans de comunicació. L'acte oficial d'inauguració de l'exposició, organitzada pel vicerectorat d'Activitats Culturals i Projecció Universitària de la UdL, estava previst per aquest dimecres a les 11 hores però per qüestions de salut del vicerector s'ha posposat per dilluns vinent, a la mateixa hora. Tot i això, l'anunci que ha fet la UdL de l'anul·lació de l'acte de dimecres ha generat crítiques a les xarxes socials, de la mateixa manera que el fet que la mostra només es pugui veure tres setmanes i no durant quatre mesos, tal com s'havia programat inicialment.

El vicerector d'Activitats Culturals de la UdL, Joan Biscarri, ha negat que s'hagi suspès la celebració de l'acte d'inauguració i ha assegurat que, finalment, es farà dilluns vinent. Tot i això, ha reconegut que, en un primer moment, l'exposició s'havia programat fins el 29 de març però "quatre mesos no tenia sentit ja que la durada habitual de les exposicions que acull la UdL és d'un mes", ha explicat.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats