Lleida
3 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La UdL demana retirar de les xarxes un cartell que convida a una orgiaDiuen que "és un ús indegut del logotip de la institució"


La Universitat de Lleida va demanar ahir a la tarda la retirada d'un cartell de les xarxes socials que busca "participants per orgies, dia i lloc a determinar". Segons van apuntar des de la UdL, el cartell es va fer viral a través de la plataforma de WhatsApp i no tenen constància que s'hagi penjat físicament en cap campus de la Universitat. Tot i això, han assegurat que demanaran que es retiri de les xarxes socials, en el cas que circuli per elles, ja que porta el logotip de la institució.

Es tracta d'un cartell que també va aparèixer ahir a la tarda, i que va ser retirat, a la Facultat de Matemàtiques de la Universitat de Barcelona (UB). "Es busquen participants per orgies, dia i lloc a determinar. Totes i tots sou benvinguts a venir i experimentar noves sensacions. Som estudiants de les facultats d'enginyeria i infermeria amb ganes de passar-ho bé i sense compromisos ", s'explicitava en el cartell de Lleida, mentre que a la UB eren els estudiants de matemàtiques i biologia dels organitzadors.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats