Lleida
20/37° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La UdL presenta la seva oferta a la Fira Virtual de màsters de tot l’EstatEl centre presenta 44 titulacions de tercer grau en aquest nou certamen


La UdL participa aquesta setmana, del 23 al 27 de març, al saló virtual UNIferia Másteres Oficiales 2020, impulsat per Crue Universitats Espanyoles i la Xarxa de Serveis d’Informació i Orientació Universitaris. L’oferta de 54 centres d’educació superior de l’Estat es concentra en aquesta plataforma on la UdL presenta un total de 44 màsters i dobles màsters. 

En la recent edició especial per als graus de les universitats catalanes de la UNIfira, la UdL ha rebut més de 18.000 consultes, situant-se com la quarta de Catalunya només per darrere de les de la capital catalana: Universitat de Barcelona (UB), Autònoma de Barcelona (UAB) i Pompeu Fabra (UPF).

La crisi sanitària provocada pel COVID-19 ha obligat a suspendre fires presencials com el Saló de l’Ensenyament i el Saló Futura. Les plataformes virtuals són l’alternativa per donar a conèixer l’oferta docent de cara al proper curs. En aquests certàmens en línia, qualsevol persona pot ‘passejar’ pels diferents estands de les universitats sense sortir de casa. També pot interactuar amb els serveis d’informació i orientació a través de canals de xat que són accessibles també per a persones amb alguna discapacitat sensorial.

En el cas dels màsters, personal de la unitat d’Informació i Orientació Universitària i dos estudiants contractats atenen el xat de la UdL tots els dies, entre les 10.00h i les 14.00h i les 15.00h i les 19.00h. “Conèixer l’oferta de les titulacions oficials, els recursos i serveis, les opcions de beques o d’internacionalització poden ser factors decisius per a l’estudiantat”, destaca la vicerectora d’Estudiants i Ocupabilitat, Montse Rue.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats