Lleida
4/20° C (boira i sol)
97% 26 km/h


L'ANC de Lleida 'no nota' la divisió dels partits de cara a la Diada de l'11-SAsseguren que s'han venut un 20% més de samarretes que l'any anterior en aquestes dates


L'Assemblea Nacional Catalana es prepara per a la manifestació de l'11 de setembre que se celebrarà a Barcelona. A Lleida, l'ANC ja ven samarretes i les places de l'autobús que porta a la manifestació de Barcelona que, segons Jordi Alsina, president de l'ANC a Lleida, s'espera una alta participació i una bona previsió d'assistència tot i la divisió dels partits polítics independentistes.

Barcelona rebrà 20 autobusos de Lleida ciutat, de la mateixa manera que l'any anterior, i que se situaran en el tram 14 de la concentració, i 180 autobusos de la província de Lleida. En aquest moment, les xifres de participació dels tiquets d'autobusos i de compres de samarretes se situen un 20% més alt que l'any anterior en aquestes dates. Aquestes dades mostren una previsió favorable a la participació de la concentració. "Serà una manifestació molt massiva i pacífica", afirma Alsina, "amb la mateixa participació que la dels anys anteriors", afegia.

Des de l'ANC creuen que és important realitzar accions més reivindicatives que cridin l'atenció dels participants, però sempre des de la lluita no violenta. És per aquest motiu que el mateix dia de la manifestació els assistents podran visualitzar un vídeo i entaular un debat posterior sobre la lluita pacífica. D'altra banda, des de l'ANC esperen que els càrrecs polítics vagin a la manifestació com a ciutadans que volen la república.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats