Lleida
10 / 21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Larrosa confia mantenir la Paeria després de les municipals i seguir liderant un projecte "progressista" per a LleidaEl PSC es fixa com a objectiu millorar els resultats del 2015 a la demarcació i "tenir vocació de partit majoritari al territori"


L'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, confia revalidar el mandat al capdavant de la Paeria després de les municipals del 2019 per "seguir liderant el canvi que necessita Lleida" amb un "projecte progressista, ambiciós i valent que reforçarà la capitalitat de Lleida". Larrosa ha defugit parlar de possibles pactes postelectorals però ha dit que no acceptarà cap acord que suposi "retrocedir" en qüestions socials i en els drets i llibertats de les persones. En el que resta de legislatura, espera poder portar a aprovació definitiva el nou POUM i tancar un acord amb l'Estat per tirar endavant el Pla de l'Estació. Al conjunt de les comarques de Lleida, Pirineu i Aran, a banda de mantenir l'alcaldia de la capital del Segrià, el PSC aspira a millorar resultats a les institucions locals en relació amb el 2015 i "tenir vocació de partit majoritari al territori".

Durant el tradicional esmorzar d'Any Nou amb els mitjans de comunicació, l'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha explicat que el PSC treballa per confeccionar una llista "potent, transversal i forta" i que representarà "la centralitat política de la ciutat", amb la qual la formació aspira seguir governant la Paeria. Larrosa vol seguir liderant la l'Ajuntament de Lleida i, per això, "presentarem un projecte de ciutat ambiciós i que reforçarà la capitalitat de Lleida", ha assenyalat.

L'alcalde de Lleida preveu una alta participació en les pròximes municipals i que es mantingui la "fragmentació" actual de la Paeria, amb la presència de diverses forces polítiques. Fèlix Larrosa s'ha mostrat partidari "que governi qui tingui els suports necessaris per governar", sense necessitat que ho faci la força més votada. En aquest sentit, aspira a sumar una majoria sòlida per formar un govern sòlid i, en cas d'haver de seguir com en l'actualitat governant en minoria, ha dit que "se seguirà pactant amb tots els grups com passa ara".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats