Lleida
21-37° C (sol)
97% 26 km/h


L'equip de govern de la Paeria presenta la nova ordenança del Paisatge a la Comissió de l’HortaTambé s’ha donat a conèixer l’esborrany de la convocatòria de subvencions en matèria d’Horta


Els tècnics municipals han presentat avui a la Comissió de l’Horta l’avantprojecte de l’Ordenança del Paisatge de Lleida, que es troba en procés d’exposició al públic. El document ja havia estat presentat públicament, però l’exposició d’avui s’ha centrat més específicament en els temes vinculats a l’Horta.

El president i el vicepresident de la Comissió, David Melé i Joan Queralt, han agraït la feina dels funcionaris i han destacat que aquesta ordenança, juntament amb el nou Poum i amb el Pla d’Usos de l’Horta permetran regular molt millor com ha de ser l’Horta. Els grups estudien el document per veure si hi faran aportacions en forma d’al·legacions.

Durant la trobada, també s’ha presentat l’esborrany de la convocatòria de subvencions en matèria d’Horta. L’objectiu d’aquests ajuts és divulgar el sector agroalimentari de l’Horta i contribuir a la seva modernització i millora de la competitivitat, així com donar suport al manteniment de les festes tradicionals d’aquest entorn. La dotació pressupostària prevista és de 12.076 euros i es vol millorar la difusió d’aquestes ajudes per tal que hi puguin optar més entitats.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats