Lleida
20-32° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Les noves Firetes 'retarden' la seva obertura per les obresEls firaires esperen inaugurar a final de mes i plantegen una 'rebaixa' al cànon per la demora


Les Firetes no podran obrir abans de final de mes en la seva nova ubicació de l'antiga Hípica, que encara està en obres. Encara que els treballs del nou recinte de les Firetes estan bastant avançats, no serà possible inaugurar-abans de final de mes, segons ha informat la Paeria a l'Associació Provincial d'Industrials Firants de Lleida, que es va adjudicar la concessió de l'espai. 

El contracte, que encara està per signar, estableix que les atraccions s'han d'instal·lar del 15 d'abril al 15 de juny i del 15 de setembre al 15 d'octubre. Evidentment, aquest any no podrà ser així i, per tant, els firaires perdran uns dies de negoci que esperen poder recuperar d'alguna manera. "Anem a pagar més de 180.000 euros (sense IVA) a l'any i si no podem aprofitar tots els dies, esperem que la Paeria ho tingui en compte", segons Hugo García, president dels firaires. En tot cas, va dir que el més important és que el recinte "s'acabi bé i estigui en bones condicions" quan s'inauguri.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats