Lleida
21/40° C (sol)
97% 26 km/h


Lily Brik pinta amb els colors de la bandera LGTBI el pas de vianants d’Indíbil i MandoniL’acte va cloure la campanya de sensibilització, durant la qual també s’han pintat 22 bancs públics


La Paeria de Lleida va inaugurar ahir al mig dia la pintada del pas de vianants de davant l’estàtua d’Indíbil i Mandoni, a l’avinguda Blondel, amb el qual es va cloure la campanya de sensibilització i visibilització de la Paeria en defensa dels drets del col·lectiu LGTBI+.

La pintada, obra de l’artista urbana Lily Brik, a més de visibilitzar els colors de la bandera de l’arc de Sant Martí, incorpora el lema “Amor és Amor”. La peculiaritat d’aquesta frase és que està realitzada amb una pintura especial termocròmica, que canvia de color en superar la temperatura de 26 a 31 graus.

Amb aquesta actuació finalitzen les accions formatives i de sensibilització de la ciutadania, que s’han desenvolupat durant tota la setmana i que s’han estès per 11 barris de la ciutat amb diverses actuacions en el mobiliari públic. Una iniciativa que ha comptat amb la col·laboració de voluntaris de Colors de Ponent, de l’Associació Antisida i de joves dels barris on s’ha actuat, i que ha estat coordinada pel grafiter i educador social Llukutter.

Durant l’acte, l’alcalde Miquel Pueyo va reivindicar el “dret de les persones a viure la seva sexualitat, afecte, formes de viure, així com a constituir famílies sempre que estiguin basades en l’amor, el respecte i la tolerància”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats