Lleida
17/29° C (sol)
97% 26 km/h


Lleida acull la 9a edició de la Jornada Lúdica Lleidatana, amb jocs de taula i de miniaturesLa novetat d'enguany és el torneig de Warhammer Underworlds.


Un any més, l'Associació Lleidatana d'Entreteniments Alternatius (ALEA) organitza el pròxim dissabte 18 de maig la 9a Jornada Lúdica Lleidatana (J3L) a la Sala Alfred Perenya de la Regidoria de Cultura de la ciutat de Lleida. Tots els participants podran gaudir gratuïtament d'un gran ventall de jocs de taula, entre altres activitats, de 09 a 14 hores i de 16 a 19.30 hores. Aquestes jornades compten amb la col•laboració de les editorials de jocs Devir i Maldito Games, la botiga Taleia Modelisme i l'Ajuntament de Lleida.

Durant les J3L tots els participants podran gaudir d'una àmplia ludoteca de més d'una vintena de jocs de taula. A més, podran participar a la novetat de les jornades, el torneig de Warhammer Underworlds, i al segon torneig classificatori de Catan a Lleida. Tots els interessats en els tornejos hauran d'inscriure's a la web de l'associació (alealleida.com) fins al dia 16 de maig. També es realitzarà una recreació històrica del setge de Lleida de 1707.

L'objectiu d'aquesta cita, la qual està orientada a majors de 12 anys, és donar a conèixer el món dels jocs de taula i jocs d'estrategia amb miniatrures, així com les activitats que habitualment es realitzen a l'ALEA.

Però no tot serà jugar. Com cada J3L, els participants podran col•laborar amb el Banc d'Aliments. El fet de portar aliments o donar 1€ o comprar un aigua donarà accés als diversos sortejos que es realitzaran en finalitzar la jornada.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats